Известие

Collapse
No announcement yet.

от какво е този шум!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• от какво е този шум!?

колеги кото запаля колата и 3-4 секунди ми трака нещо, все едно е дизел!Някой има ли представа от какво е това ?Как мога да го оправя и колко пари ще ми излезе ?Колата е Алфа 145 ТС 99 година Джуниър!благодаря на всички отзовали се !от скоро съм собственик на това чудо и много ме кефи марката Алфа и съжалявам, че до сега не съм си купил!Поздрави на всички от форума - много е готин !!!
    145-цата кьрти !!!

Търсачката -> Вариатор
    Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
    Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
    Audi A4 1.9 TDI

Comment

Не се филмирай щом е само за 3-4сек.
      Нали отшумява като раздвижи маслото?
      Ако си за вариатор... ще трака постояно.
      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
      sigpic
      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

М да и при мен е за 3-4 секунди, във началото ме дразнеше, но сега свикнах ..
        146 1.4TS `98 + LPG BRC Flying injection

Comment

И при моята 146ица е същото Ако някой знае какво причинява това тропане в началото да каже
          Алфа Ромео 146 1.4 TC 1998

Comment

Първоначално публикувано от Oziris
            И при моята 146ица е същото Ако някой знае какво причинява това тропане в началото да каже
            Разбитата пружинка във вариатора !
            Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
            sigpic

Comment

Само внимавай на някоя бензиностанция да не те помислят за дизел, че вече има много такива случаи...

Comment

Re: от какво е този шум!?

Първоначално публикувано от yso_alfa145
                колеги кото запаля колата и 3-4 секунди ми трака нещо, все едно е дизел!Някой има ли представа от какво е това ?Как мога да го оправя и колко пари ще ми излезе ?Колата е Алфа 145 ТС 99 година Джуниър!благодаря на всички отзовали се !от скоро съм собственик на това чудо и много ме кефи марката Алфа и съжалявам, че до сега не съм си купил!Поздрави на всички от форума - много е готин !!!
                За тия 3-4 секунди повдигачите ти се пълнят с масло и тракането спира, така че спокойно си карай колата и не се занасяй със скъпи и ненужни ремонти!
                Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Working...
                X